Mavikent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Kişilik ve karakter gelişimi en üst seviyede, toplum kurallarına ve insan haklarına saygılı, sağlığın ve bilginin önemini kavramış, çağın gerektirdiği yeniliklere ayak uyduran, öğrenmeye açık , sektörün gelişimine katkıda bulunacak, milli ve mesleki disiplinin gerektirdiği her türlü olgunluğu davranış haline getirmiş, etik değerlerlere önem veren, ahlak kurallarına saygılı, bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Bilim ve teknoloji ışığında mesleki bilgiye ve iletişim becerisine sahip, gelişim ve değişime açık, sorumluluklarının farkında, inisiyatif alabilecek, ahlaklı, disiplinli, çalışkan, empati kurabilecek, din, dil, ırk ayrımı yapmadan hizmet verebilecek nitelikli bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: YENi

Servis Bilgisi: İYİ
Taban-Tavan Puan Bilgileri: YENi
Okulun Sınav Başarı Durumu: YENi